Квартира вашої мрії: у ЖБ «Липинський +» під Луцьком пропонують комфортне житло. ФОТО

Квартира вашої мрії: у ЖБ «Липинський +» під Луцьком пропонують комфортне житло. ФОТО
Нині на будівельному майданчику кипить робота

Будівництво сучасного ЖБ «Липинський +» у розпалі. У селі Липини під Луцьком, на вулиці Марії Заньковецької, 1, де раніше була пустка, вже звели багатоповерхіку. Забудовник обіцяє, що вже 31 грудня, напередодні Нового року, перший під’їзд здадуть у експлуатацію.

ЯКЕ ПЛАНУВАННЯ КВАРТИР?

У ЖБ «Липинський +» вам запропонують на розгляд квартири будь-якого  планування. Тут є одно-, дво- та трикімнатні квартири. Однокімнатна квартира має площу 40,8 квадратних метрів. Двокімнатна – від 58 квадратних метрів, а трикімнатна ідеально підійде для великої сім’ї, оскільки має площу 95 квадратних метрів.

Але це не все. На двох найвищих поверхах будуть дворівневі п’ятикімнатні квартири. Будинок проектували таким чином, аби несучі стіни були по периметру, тобто після здачі будинку в експлуатацію залишилась можливість перепланування житла у квартиру вашої мрії.

Здача першого під'їзду планується напередодні Нового року – 31 грудня 2019 року. А другий та третій під'їзди здадуть у експлуатацію вже у червні 2020 року.

Планування 2-5 поверхів
Планування 6-8 поверхів

ЩО Є У КВАРТИРІ?

Безсумнівною перевагою квартири є автономне опалення. Не потрібно мерзнути восени в очікуванні, коли врешті розпочнеться опалювальний сезон. Господарі квартири самі можуть вмикати та вимикати опалення та регулювати температуру повітря у власній квартирі. Окрім цього, у кухні та в ванні – «тепла» підлога, яка також дозволяє економити кошти, оскільки за рахунок неї краще зберігається тепло всередині приміщення. І, звісно ж, ходити босоніж по теплій підлозі значно приємніше :)

Також у квартирах проведені внутрішні оздоблювальні роботи: чистова гіпсова штукатурка, чистова стяжка підлоги. Є внутрішня електропроводка, каналізаційні виходи та водопостачання. 

Ще один великий плюс – це величезні панорамні вікна, із яких відкривається чудовий краєвид. 

ДЕСЯТЬ ХВИЛИН ДО ЦЕНТРУ 

ЖБ «Липинський +» знаходиться на вулиці Марії Заньковецької, 1. Це спокійний затишний район, який ідеально підійде для тих, хто не любить шуму міста. Водночас до центру – дуже близько. Всього за 10 хвилин на автівці можна доїхати до центру міста, і лише 5 хвилин їзди на автомобілі знадобиться, аби доїхати до розважального центру «ПортCity». 

Також у цьому районі регулярно курсує громадський транспорт, який сполучає його із іншими мікрорайонами Луцька.

За 5 хвилин ходьби від будинку знаходиться дитячий садочок та школа. Тут все на місці. А супермаркет та аптека взагалі «у двох кроках»: дійти із будинку можна всього лише за одну хвилину. 

ЖБ «Липинський +»

ВЕЛИКИЙ ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК ТА ПАРКОВКА

У ЖБ «Липинський +» якісно проведені не лише внутрішні роботи: забудовник подумав і про прибудинкову територію. Зокрема, біля будинку буде сучасний великий дитячий майданчик – величезна перевага для сімей із дітьми. 

Важливо також, що на кожну квартиру розраховане одне паркомісце, що буде особливо важливо для власників автівок. Окрім цього, на прибудинковій території буде багато зелені. 

ЯК ВИБРАТИ КВАРТИРУ У ЖБ «ЛИПИНСЬКИЙ +»?

На сьогодні один квадратний метр площі становить від 14 500 гривень. Можливе також розтермінування до червня 2020 року.

Якщо вас зацікавили квартири у цьому будинку, і ви хочете подивитись на них «вживу», потрібно зв’язатись із центрами обслуговування:

Головний офіс:
с. Липини, вул. Січових Стрільців

Центр обслуговування:
с. Липини, вул. Марії Заньковецької 1

Номери телефонів:
+38 095 571 5656
+38 068 971 5656


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині п'яний водій «Жигулів» тицяв гроші патрульним. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку 12 лютого
Останні новини
Схожі новини