ЗМІ дізналися про вимушену дієту Трампа: від чого відмовився президент

ЗМІ дізналися про вимушену дієту Трампа: від чого відмовився президент

Президент США Дональд Трамп за рекомендацією лікаря змушений відмовитися від фастфуду та тимчасово дотримуватися дієти.

Про це повідомляє Радіо Максимум з посилання на агентство Bloomberg з посиланням на три джерела в адміністрації американського лідера.

Відзначається, що раніше за вечерею Дональд Трамп міг з'їсти два "Біг-Мака", дві порції "Філе-о-фіш" і випити молочно-шоколадний коктейль. Тепер же президенту США доведеться відмовитися від улюбленої їжі.

У січні головний лікар Білого дому Ронні Джексон повідомив Трампу, що той перебуває на межі ожиріння: американський лідер має вагу 108,4 кг при зрості 190,5 см. За даними нормативів американського Центру контролю і профілактики захворювань, Трампу не вистачало близько 400 г до нижньої межі ожиріння.

Для схуднення американському лідеру рекомендували скоротити споживання вуглеводів і жирів, виключити з раціону яловичину, а також займатися щоденними фізичними вправами. За інформацією ЗМІ, Трамп уже близько двох тижнів не вживає гамбургери, але іноді снідає беконом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Горохівщині вилучили підакцизної продукції на понад 36 тисяч гривень
Наступна новина У люті морози мешканців будинку на вулиці 8 Березня у Луцьку позбавили тепла. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини