Знайшли повішеним ще одного брата покійного мера Кривого Рогу

Знайшли повішеним ще одного брата покійного мера Кривого Рогу
Фото ілюстративне

У Кривому Розі у власному будинку знайшли повішеним Бориса Павлова – це двоюрідний брат покійного мера Костянтина Павлова.

Про це повідомила речниця Національної поліції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська в коментарі Українській Правді.

Співмешканка Павлова знайшла його повішеним у власному будинку близько 14 години у середу. Тіло небіжчика направили на судову-медичну експертизу для з’ясування причин смерті.Передсмертної записки на місці трагедії не знайшли. 

За даними джерела "УП" в правоохоронних органах, загиблий мав тяжку хворобу.

Нагадаємо, мера Кривого Рогу від "ОПЗЖ" Костянтина Павлова знайшли мертвим у власному будинку 15 серпня. ОПЗЖ вважають, що це не було самогубство, а його вбили. 7 вересня слідство повідомило, що виключає версію вбивства. Напередодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський казав, що попередньо версія з самогубством може бути правдоподібною.

18 жовтня знайшли мертвим молодшого брата загиблого мера Костянтина Павлова Андрія Павлова. Перед цим він скаржився на самопочуття. У поліції згодом повідомили, що Андрій Павлов загинув через отруєння алкоголем.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Олицькому замку Радзивіллів розпочали археологічні розкопки
Наступна новина Лучани скаржаться, що не можуть відмити автівки від невідомого осаду
Останні новини
Схожі новини