Знесення паркану на Центральному ринку. Поліція відкрила кримінал

Знесення паркану на Центральному ринку. Поліція відкрила кримінал
Муніципали намагаються почати демонтаж паркану навколо Центрального ринку

У поліції розпочали кримінальне провадження через події на Центральному ринку 10 лютого, коли муніципалам не вдалося розпочати демонтаж паркану.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, працівники  департаменту муніципальної варти вранці 10 лютого прийшли зносити паркан навколо Центрального ринку у Луцьку. Підприємці вишикувалися кордоном і не дозволили муніципалам проводити роботи. Луцька міська рада подала заяву до правоохоронних органів щодо перешкоджання їхній роботі.

Як повідомили у поліції, у заяві йшлося, що працівники муніципальної варти планували демонтаж паркану навколо ринку, який розміщено без дозвільних документів. Однак не змогли його розпочати, адже їм у цьому перешкоджали підприємці та невідомі особи.

Слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1  ст. 350 Кримінального кодексу України. Йдеться про погрозу або насильство щодо службової особи, застосованих з метою припинення діяльності службової особи.

Санкція статті визначає покарання у вигляді арешту на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Проводять досудове розслідування, в ході якого обіцяють встановити та перевірити всі обставини кримінального правопорушення.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Розумний, але дуже молодий», – Зеленський про нардепа, який пропонував пенсіонерці продати собаку
Наступна новина Реабілітація творчістю. У луцькому виші відкрили арт-центр для атовців
Останні новини
Схожі новини