Муніципали не змогли знести паркан на ринку. Луцькрада подала заяву у поліцію

Муніципали не змогли знести паркан на ринку. Луцькрада подала заяву у поліцію
Муніципали намагаються почати демонтаж паркану навкого Центрального ринку

Працівники Департаменту муніципальної варти так і не змогли розпочати демонтаж паркану навколо Центрального ринку у Луцьку. Луцька міська рада подала заяву до правоохоронних органів щодо перешкоджання їхній роботі.

Про це повідомили у міськраді.

Нагадаємо, працівники  департаменту вранці 10 лютого прийшли зносити паркан навколо Центрального ринку у Луцьку. Підприємці вишикувалися кордоном і не дозволили муніципалам проводити роботи.

«Напередодні було надіслано офіційні листи у Головне управління Національної поліції у Волинській області та Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області щодо необхідності забезпечення безперешкодного проведення демонтажу вищезазначеної огорожі та недопущення нанесення травм працівникам департаменту муніципальної варти», – йдеться у повідомленні міськради.

Однак працівники муніципальної варти так і не змогли розпочати демонтаж паркану. «Їм у цьому перешкоджають підприємці та невідомі особи», – кажуть у Луцькраді.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пориви вітру, мокрий сніг, ожеледиця. Волинян попередили про погіршення погоди
Наступна новина Посаду міністра молоді і спорту пропонують відомому футболістові
Останні новини
Схожі новини