Зник ще у січні: на Волині досі розшукують 71-річного чоловіка

Зник ще у січні: на Волині досі розшукують 71-річного чоловіка

 

На Волині розшукують громадянина Ткачука Володимира Лук’яновича, 6 травня 1951 року народження, жителя села Грушів Володимир-Волинського району.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

Чоловік вранці 5 січня пішов з дому та до цього часу не повернувся і місцезнаходження його невідоме.

Раніше зникав вже неодноразово. Знаходили його у м.Сокаль Львівської області (йшов через ліс, шукав гриби, проживав у жителів навколишніх сіл). Мобільний телефон відсутній.

Прикмети: зріст 170 см, тілобудова середня, волосся сиве.

Особливі прикмети: на грудях, біля ребер, має пухлину розміром з волоський горіх. У чоловіка проблеми із пам’яттю (може забути, де проживає).

Був одягнений: в шапку-вушанку чорного кольору, куртку коричневого кольору з хутряним коміром, чорні штани, чоботи сніготопи, кофта сірого кольору, байкова сорочка в клітку.

"Звертаємося до громадян, яким відома будь-яка інформація про місцезнаходження зниклого громадянина, невідкладно повідомити поліцію за телефонами: 0504845307, 0973329243, (03344) 3-30-59, або 102", - наголошують у поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку п'яний мотоцикліст врізався у дві автівки
Наступна новина «Нєх би теї войни…». Сімнайцєть віршів від баби Насті з Вульки Угрузької. ЗАНЕСЛО В СЕЛО
Останні новини
Схожі новини