Зниклу неповнолітню волинянку знайшли в хлопця, з яким вона познайомилася в соцмережі

Зниклу неповнолітню волинянку знайшли в хлопця, з яким вона познайомилася в соцмережі

14-річну мешканку села Смолява Горохівскього району знайшли у Вінниці.

Дівчина знаходилася в гуртожитку в хлопця, з яким познайомилася в соцмережі, – пише видання Vinbazar.com.

Як розповів начальник управління карного розшуку обласної поліції Вінниччини Андрій Дамзін, до поліції надійшло орієнтування від колег з Волинської області про зникнення 14-річної жительки с. Смолява Горохівського району. В ніч на 21 травня дівчина пішла з дому та не повернулась. Востаннє її бачили у Луцьку.

7 червня у Староміському мікрорайоні Вінниці правоохоронці знайшли неповнолітню втікачку. Як з’ясувалося, весь цей час вона знаходилась у гуртожитку в свого знайомого, з яким вона познайомилась у соцмережі.

Як розповіла дівчина, на втечу вона наважилась через непорозуміння з батьками і додому повертатися не хоче. Неповнолітня каже, що батьки її змушують робити усю роботу по господарству та доглядати за молодшими братом та сестрою, а самі зловживають алкоголем.

Працівники ювенальної превенції пояснили дівчині про негативні наслідки, до яких може призвести її поведінка, та передали колегам з Волинської області.

Нагадаємо, поліція Волині розшукує 15-річну мешканку Маневицького району, яка пішла з дому та не повернулася.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У п'ятьох волинян шахраї виманили понад 70 тисяч гривень
Наступна новина Верховна Рада ухвалила закон про антикорупційний суд
Останні новини
Схожі новини