Зручність розпочинається з взуття

Зручність розпочинається з взуття

 

Знання останніх тенденцій у жіночих кросівках більше не стосується лише культури кросівок. З огляду на те, що бренди класу люкс все частіше залицяються до вуличного одягу, носити наймодніші кросівки – невід’ємну частину вуличного стилю – є обов’язковим.

Нарешті, кросівки визнані такими, якими вони є; центральна точка взуттєвої промисловості, де зростають стилі, продажі та споживчий попит.

Не так давно кросівки жіночі, просто ще один вид взуття, який носять любителі спорту та спортсмени, стали повномасштабним духом моди. Стильні та зручні кросівки, що відрізняються від інших типів взуття, надають жінкам безмежні можливості носіння.

Якщо ви серйозно хочете носити (або знати) найкращі жіночі кросівки, ця стаття для вас. Від шикарних жіночих кросівок до масивних, функціональних і навіть елегантних кросівок — давайте відкриємо для себе найкращі кросівки для жінок у 2022 році.

Тренди 2022 року

Деякі модні критики передбачають повернення до вічних кросівок, жінки не можуть натішитися великими та об’ємними кросівками. Тренду ще більше сприяють бренди вуличного одягу, які експериментують з формами та силуетами. І хороша новина полягає в тому, що «товсті» кросівки продовжуватимуть розгойдувати у 2022 році! Тим не менш, один із найшвидших способів покращити свій зовнішній вигляд – це масивна підошва.

Поєднання силуету «татового взуття» з додатковою висотою відразу приверне увагу. Тенденція до кросівок на масивних кросівках, яка є лідером подіумів тижня моди, ветеранами вуличного стилю та інфлюенсерами Instagram, не має ознак сповільнення. У поєднанні з джинсами вільного крою та футболками простого крою масивні кросівки завжди будуть виділятися; пам’ятайте, чим товстіший – тим краще.

Як ви могли помітити, тренди кросівок чергуються, і кросівки на платформі не виняток. Введені в моду 90-х Spice Girls, кросівки на платформі досягли піку популярності в моді 2000-х, очікується, що в 2022 році вони переважать босоніжки та повсякденні

Зручність

Комфортні спортивні кросівки для жінок досягли нових висот під час карантину. Зокрема, тренувальні кросівки стали модним взуттям для більшості законодавців моди.

Тренувальні кросівки допоможуть вам добре виглядати в тренажерному залі, забезпечуючи покращене зчеплення та підтримку, тож ви можете тренуватися безпечно та з більшою ефективністю. А з придбанням таких кросівок вам допоможе Intertop.

Зараз одні з найкращих спортивних кросівок для жінок виробляють Under Armour, Inov-8, Nike, Adidas, New Balance, Reebok і Onitsuka Tiger.

З усіх варіантів кросівок для тренувань найчастіше використовуються класичні кросівки на шнурівці. Вони підходять для тренувань у спортзалі та повсякденних занять, люди використовують їх для занять у спортзалі, пробігів за продуктами або просто для відпочинку вдома.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині скоротять час освітлення доріг
Наступна новина Жителів Луцької громади просять вимкнути додаткове освітлення
Останні новини
Схожі новини