Зручно, якісно, по-європейськи: у Луцьку презентували новий сервісний центр. ФОТО

Зручно, якісно, по-європейськи: у Луцьку презентували новий сервісний центр. ФОТО

За кілька днів до Нового року поблизу Луцька презентували 50-й сервісний центр Міністерства внутрішніх справ. Офіційне знайомство із ювілейним сервісним центром в Україні відбулося у четвер, 28 грудня.

Нагадаємо, нова державна структура запрацювала ще 12 грудня. Відтоді клієнтам надали вже понад 1800 послуг.

«Мені дуже приємно, що нова система МВС поступово, але дуже активно та рішуче перетворюється на цивільний механізм з надання послуг, на абсолютно сервісно-орієнтовану структуру, де, дійсно, в середині активної діяльності виступає саме людина», - зауважила заступник міністра МВС України Тетяна Ковальчук.

«Головний принцип нашої роботи – це абсолютно висока якість стандартів надання сервісних послуг нашим громадянам», – додала вона.

Історія створення сервісних центрів в Україні стала історією успіху перетворення державних установ. Начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій зазначив, що для лучан новий центр має стати прикладом успішного державно-приватного партнерства, бо ж вдалося отримати абсолютно правильне та зручне приміщення та зекономити державні кошти.

«Ми можемо згадати всі центри, які функціонували, у якому стані були колишні МРЕВ ще два роки тому. Напевно, важко уявити сьогодні, що раніше це були якісь зачинені кабінети. Якщо раніше не можна було просто достукатися до кабінету, який постійно зачинений на обідню перерву, то сьогодні у нас успішно функціонує повноцінний контак-центр – майже єдиний, який щоденно приймає понад 200 дзвінків від громадян із запитами, зауваженнями та пропозиціями, іноді, що не менш приємно, з подяками», - розповів Криклій.

На відміну від роботи колишніх МРЕВ, які надавали послуги лише з реєстрації, екзаменації, видачі водійських посвідчень, нові сервісні центри розширили свій спектр послуг. Відтак, клієнтам повноцінно надають витяги з реєстру, довідки про відсутність судимостей та інше.

«Я дуже радий, що 50 сервісний центр ми відкрили дуже символічно у європейському форматі на Волині. Це повноцінний «автохаб», куди громадянин або фізична чи юридична особа може завести свій транспортний засіб та в одному місці може пройти всі процедури – від розмитнення та сертифікації до реєстрації вже транспортного засобу на державні номерні знаки, - зазначає Владислав Криклій та додає, – це важливо, це зручно, це якісно і це - по-європейськи».

«Відкриття нового сервісного центру на Волині та ювілейного в країні – яскравий приклад того, що реформа системи МВС в дії. А це не може не тішити», – підсумував перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Степанцов

Переглянути, як виглядає новий сервісний центр у Луцьку, можна тут.

Нагадаємо, новий сервісний центр МВС працюватиме за адресою: с. Струмівка, вул. Рівненська, 74. Громадян тут обслуговуватимуть без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 та у суботу з 9:00 до 16:45. Понеділок та неділя – вихідні дні.

Текст – Любов Шекель

Фото – Роман Домбровський 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сполучені Штати наклали додаткові санкції на Північну Корею. ВІДЕО
Наступна новина Як з нового року зміняться тарифи на холодну воду
Останні новини
Схожі новини