Як виглядає новий сервісний центр МВС на Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ

Як виглядає новий сервісний центр МВС на Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ

Новий сервісний центр МВС у Волинській області вже понад два тижні працює у тестовому режимі.

12 грудня, у перший робочий день у приміщенні, що знаходиться за адресою с. Струмівка вулиця Рівненська, 74 у холі було людно, відвідувачі з талончиками у руках очікували своєї черги.

А, щоб не витрачати час надаремно, клієнтам пропонують корисно провести час, адже у сервісному центрі облаштували не звичайне місце для очікування, а подбали й про цікавий відпочинок своїх клієнтів. 

Влаштовані полички буккросингу потішать любителів книги, водії, які приїхали з дітьми, зможуть залишити їх у дитячому куточку.

У сервісному центрі обіцяють ще й, що незабаром облаштують і кімнату для переповивання немовлят, тож матусі можуть не хвилюватися, з ким залишити своїх дітей.

До того ж, зауважимо, що серед усіх зручностей – і пандус для людей з обмеженими можливостями.

Читати також: Де буде та як виглядатиме новий офіс сервісного центру МВС на Волині. ФОТО

«Підготовка нового приміщення сервісного центру почалася вже дуже давно, тож його будували у пришвидшених темпах. Загалом, на все пішло близько року», – розповів заступник начальника Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Олександр Паламарчук.

Місце теж обрали не випадково. Серед кількох запропонованих варіантів саме це підійшло найкраще і через територію, і приміщення, і транспортне сполучення, каже він.

Загалом на Волині вже функціонує чотири сервісних центри – у Ковелі, Нововолинську, Камені-Каширському та тепер і поблизу Луцька.

«Слід наголосити, що у рамках дії «єдиного вікна» у сервісних центрах не важливо, де людина живе, бо за послугами вона може звертатися туди, куди їй найбільш зручно. Утім, такого формату, як у Луцьку, в інших містах області немає», – наголошує в.о. начальника ТСЦ 0741 Сергій Томчук.

Працюватиме новий сервісний центр, що під Луцьком, з 9 до 18 години без обідньої перерви з вівторка до суботи (цього дня до 16:45).

Нагадаємо, що нові сервісні центри МВС уже відкрили у понад півсотні містах України. Серед їх переваг – open offiсe та електронні черги з реєстрацією.

Зазначимо, що у ці хвилини офіційно відкривають 50-ий новий сервісний центр МВС. 

Текст – Любов Шекель 

Фото – Роман Домбровський 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Мандри у подарунок. Дітей загиблих військовослужбовців привітали з днем Святого Миколая. ВІДЕО
Наступна новина За злив відходів у вигрібну яму птахокомплексу «Губин» присудили сплатити 104 тисячі компенсації
Останні новини
Схожі новини