ЗСУ нарощують тренування біля білоруського кордону на Волині. ВІДЕО

ЗСУ нарощують тренування біля білоруського кордону на Волині. ВІДЕО

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що усвідомлюючи ризики з боку білорусі та військових, які там базуються, українська розвідка постійно відстежує ситуацію в республіці та готується до найгіршого сценарію.

Поки – Україна спостерігає за тим, що відбувається по той бік кордону. А українські збройні сили, які обороняють північно-західні рубежі нарощують тренування підрозділів.

Про повну бойову готовність бійців Волинської бригади тероборони ефективно захистити рідну українську землю від непроханих гостей – в сюжеті ТСН. 

Військові правно відпрацьовують стрілецькі навички. Частина одного з підрозділів вже воювала на Київщині. Нині – вчать новобранців. Ці люди в мирному житті мали різні професії. Серед тероборонівців – експоліцейський, митник, водій міжнародних перевезень, бізнесмени та фермери. Але з початком великої війни усі вдягнули піксель та стали на оборону кордонів. І зараз, коли північний сусід стягує техніку і солдат, військові на Волині не припиняють тренуватися. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спеціально засівають житом поле: волинська вчителька понад 30 років плете дідухи. ФОТО
Наступна новина Не чекайте перемоги через інтернет, – митрополит Луцький і Волинський Михаїл
Останні новини
Схожі новини