ЗСУ отримали одну з найсучасніших артсистем у світі

ЗСУ отримали одну з найсучасніших артсистем у світі

Українська армія отримала одну з найсучасніших артилерійських систем у світі – САУ CAESAR. Ця потужна зброя французького виробництва є справжнім символом технічної досконалості та інженерної думки.

Про це пише Волинський обласний ТЦК та СП.

Велич системи, кажуть, полягає не лише в здатності завдавати точних і руйнівних ударів на відстані до 40 км, але й у високій мобільності. CAESAR оснащена шасі вантажного автомобіля, що дозволяє швидко змінювати позиції, що є вкрай важливим на полі бою.

Серед її характеристик — автоматизоване наведення гармати та висока точність стрільби, що зменшує витрати боєприпасів і знижує ризики для особового складу.

Завдяки цій системі українські військові можуть ефективніше вражати ворожі цілі, зокрема важку техніку, артилерію і командні пункти загарбників. САУ CAESAR стала вагомим внеском у зміцнення нашої артилерії, допомагаючи захисникам України відстоювати свободу і незалежність. Завдяки такій передовій зброї наша армія має значну перевагу в боротьбі з ворогом, що дозволяє швидше наблизити перемогу, – йдеться в дописі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Після розлуки полоном: військовий з Нововолинська зустрівся із сім'єю
Наступна новина Утікав від ТЦК: у поліції показали відео затримання лучанина
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні