Зцілив не одне дитяче життя: на Волині провели в останню путь Героя Ігоря Колотюка. ФОТО

Зцілив не одне дитяче життя: на Волині провели в останню путь Героя Ігоря Колотюка. ФОТО

Сьогодні, 4 вересня, Ратнівська громада попрощалася з вірним сином українського народу, жителем селища Ратне старшим солдатом в/ч А 4056 Колотюком Ігорем Володимировичем.

Про це повідомили у громаді.

Людина з великим серцем, відкритою душею та щирістю у вчинках, з великою любовʼю до людей і до життя. Представник найгуманнішої професії, лікар - педіатр, він зцілив не одне дитяче життя, допоміг не одному хворому.

Палкий патріот своєї Батьківщини, він без вагань став на захист рідної землі. Учасник АТО, військовослужбовець ЗСУ, Ігор Володимирович щиро вірив у Перемогу, але сам, на жаль, не дожив до цього дня. Війна вбивала поступово… 2 вересня після важкої тривалої хвороби серце захисника перестало битися.

«Людське море і море живих квітів - мужньому і відданому Захиснику, воїну, який з честю виборював право наших дітей жити у незалежній Україні. Востаннє нашому земляку віддали військові почесті залпами почесної варти на Алеї почесних поховань селища», – йдеться у дописі.

Вічна памʼять і слава Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завтра у Луцьку відбудеться відспівування двох Героїв
Наступна новина У Луцьку затримали ймовірного стрільця по військовослужбовцям ТЦК
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні