Зверніть увагу: у цих чоловіків більше шансів одружитися

Зверніть увагу: у цих чоловіків більше шансів одружитися

Дослідження науковців з Колумбійського університету показують, що жінки частіше одружуються з чоловіками, що відрізняються більш високою силою рукостискання.

Силу рукостискання довгий час вважали показником хорошого здоров'я, – передає Радіо Максимум

Але нові дані, отримані під час вивчення понад 5000 осіб, демонструють наявність зв'язку між силою чоловічого рукостискання та шансами одружитися.

За словами фахівців, чим міцніше рукостискання в чоловіка, тим з більшою ймовірністю він може одружитися. Проте, аналогічний ефект не спостерігався у представниць прекрасної половини людства.

Під час випробувань експерти попросили учасників стиснути вігометр – інструмент, який вимірює силу рукостискання за допомогою гумового балона.

Сила рукостискання оцінювалася, коли учасники були у віці від 59 до 71 року. Було встановлено, що серед чоловіків, які не перебувають у шлюбі, найчастіше спостерігалася низька сила рукостискання.

Попередні дослідження показали, що чоловіки з сильним рукостисканням менш схильні страждати від еректильної дисфункції. Вважається, що цей ефект обумовлений збільшенням кількості крові, яка циркулює в організмі чоловіків із високою силою рукостискання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі поблизу Луцька трапилася ще одна моторошна аварія: водії – в реанімації. ФОТО
Наступна новина День матері 2018: дата свята в Україні та традиції цього дня
Останні новини
Схожі новини