Звички, які зроблять вас щасливішими

Звички, які зроблять вас щасливішими

Навіть найнезначніші зміни в їжі, режимі дня, одязі, рутині та поглядах на життя можуть призвести до великих і приємних перевтілень. Головне — знайти в собі сили рухатися у правильному напрямку. Для цього достатньо почати з маленьких, але важливих кроків.

Пийте воду

Для організму немає напою кращого за чисту питну воду. Слідкуйте за гідробалансом, пийте достатньо рідини і спостерігайте за позитивними змінами: поліпшеннями метаболізму, сну і стану шкіри, припливами енергії тощо.

Обирайте для перекусів горіхи та сухофрукти

Спробуйте відучити себе від шкідливих перекусів і регулярного споживання цукру. Замініть шоколад, печиво і батончики на вітамінні суміші з горіхів і сухофруктів — і ви дуже скоро побачите результат. Волосся і нігті стануть здоровішими, нормалізується вага.

Вживайте потрібні вітаміни

Щодня складно закривати потребу організму у вітамінах і мікроелементах. Найчастіше навіть збалансованого раціону недостатньо, а дотримуватися його в умовах активного життя і постійної зайнятості непросто. Дієтичні мультивітамінні добавки допоможуть подбати про здоров’я і красу, зменшити стрес і поліпшити загальне самопочуття.

Робіть перерви

Якщо ваша робота пов’язана з комп’ютером або просто тривалим сидінням в одному положенні, за можливості хоча б раз на годину вставайте і розминайтеся. По-перше, перепочинки потрібні мозку. По-друге, довге сидіння порушує циркуляцію крові, що може призвести до багатьох неприємних наслідків. Достатньо 5-хвилинної розминки, щоб підтримувати організм у тонусі.

Гуляйте

Бажано робити це подалі від запорошених доріг і міського шуму. Обирайте для прогулянок місця ближче до природи: парк або набережну, вирушайте з друзями за місто. Якщо дні дуже завантажені, виділіть для прогулянки хоча б 20 хвилин на день. Це краще, ніж нічого. Свіже повітря і сонячне світло важливі для здоров’я і самопочуття.

Не забувайте про хобі

У вас ніколи не буде часу на улюблені заняття, якщо умисно не додати їх до свого графіка. Любите читати, вишивати або грати в комп’ютерні ігри? Робіть це! Раз на тиждень або два тижні, як вдається, але обов’язково займайтеся тим, що приносить вам задоволення і позитивні емоції.

Влаштовуйте інформаційний детокс

Спробуйте проводити вихідний без соцмереж, нескінченного гортання стрічки Instagram і новин. Наприкінці дня ви помітите, наскільки ваше тіло розслаблене, а самопочуття краще порівняно з тим, коли годинами не відривалися від телефону.

Будьте щасливі

Робіть вибір на користь приємних і радісних емоцій щоразу, коли у вас буде така можливість. Замість зустрічі, яка вам не цікава, краще прогуляйтеся і потіште себе чимось приємним. Якщо гроші не критичні, проведіть час із коханою людиною замість зайвої роботи. Цінуйте щасливі моменти. І намагайтеся їх не проґавити.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як польські далекобійники ставляться до блокади кордону: український водій дав відповідь
Наступна новина У Луцьку з новою концертною програмою виступить Наталія Бучинська
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні