Звільнену з полону Мар'яну Мамонову виписали з перинатального у Луцьку

Звільнену з полону Мар'яну Мамонову виписали з перинатального у Луцьку

1 жовтня з Волинського обласного перинатального центру виписали звільнену з російського полону військову медикиню з Рівненщини Мар'яну Мамонову та її новонароджену доньку. 

В медзакладі матір та дитина пробули сім діб. Обоє почувають себе добре, – розповіла Суспільному керівниця перинатального центру Ірина Горавська

Під час виписки, Маряна розповіла, що дуже вдячна усім, хто був залучений до звільнення 215 бранців з російського полону та медикам, які їй допомагали в Донецьку, Чернігові та Луцьку. 

"Важко було перебувати в Оленівці, чути, що ми Україні не потрібні. Хвилювалася, щоб не родити дитинку там, хоча 99% того було, що я мала там родити. Але коли я приїхала на Україну – все, я заспокоїлась, вдома", – каже Мар'яна.

Новонароджену доньку медикиня назва Анею. Каже: ім'я дитині придумала вже після пологів. До цього була переконана, що вагітна хлопчиком.

Зустріти Мар'яну з медзакладу приїхали рідні, друзі та військові. Зокрема приїхала ще одна колишня військовополонена Анастасія Чорненька.

Читайте також: У Луцьку військову медикиню Мар'яну Мамонову привітали з народженням доньки. ОНОВЛЕНО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП біля Луцька: Mercedes зіткнувся з ВАЗ
Наступна новина Митрополита Павла (Пашу Мерседеса) затримали на контрабанді
Останні новини
Схожі новини