Звільнився директор шахти №10 «Нововолинська». Не пропрацював навіть два місяці

Звільнився директор шахти №10 «Нововолинська». Не пропрацював навіть два місяці

Директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10» Олександр Стойловський, якого представили 18 листопада 2019 року, звільнився.

Голова профспілки «десятки» В’ячеслав Спиридонов розповів, що заяву про звільнення Стойловський написав 28 грудня. Виконувати обов’язки директора буде головний інженер Віктор Ковтун, повідомляє БУГ.

Нагадаємо, Олександр Стойловський приїхав керувати шахтою з Донбасу. Раніше очолював шахту «Капітальна» ДП Мирноградвугілля в Донецький області. Був також головним інженером шахти «Надія» на Львівщині.

При зустрічі з колективом розповідав, що прийшов працювати, бо є мета і завдання для самого себе шахту добудувати і ввести в експлуатацію. Поставив це за мету ще в 2005 році.

«Двічі просився сюди (на 10-ту шахту, – ред.), працюючи в іншому місці, та казали потрібен там. По своїй роботі поки всі карти відкривати не буду, маю задуми», – говорив новий керівник.

Однак пропрацював Стойловський на «десятці» менше двох місяців.

Про фінансування шахти №10 «Нововолинська» на 2020-й рік досі невідомо.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 20 контролерів і 4 муніципали. Як ловлять «зайців» у луцькому транспорті
Наступна новина Монатик знявся у новорічному випуску російського шоу
Останні новини
Схожі новини