З'явилась програма урочистостей до Дня захисника України в Нововолинську

З'явилась програма урочистостей до Дня захисника України в Нововолинську

Під час Дня захисника України, 75-ої річниці утворення УПА та Дня Українського козацтва у Нововолинську відбудеться низка заходів.

Про це інформують на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

Читайте також: Смолоскипна хода, повстанська ватра та квест: лучан запрошують на заходи до Дня захисника України!

Напередодні свята, 12 жовтня, о 14.00 годині у міському Палаці культури відбудуться урочистості та святковий концерт. 

Будуть покладені квіти до меморіальної стели Героїв, встановленої на честь загиблих учасників Революції Гідності та АТО, до фотостели Небесної Сотні та до Символічної могили борцям за волю України.

14 жовтня у храмах міста відбудуться святкові богослужіння. А о 14.00 годині біля Символічної могили борцям за волю України священнослужителі відслужать панахиду.

У навчальних закладах міста проводяться тематичні уроки, виховні години, круглі столи, зустрічі учнівської молоді з ветеранами ОУН-УПА, учасниками Революції Гідності та бійцями АТО (ООС).

Читайте також: Як працюватиме луцький ЦНАП у вихідні

11 жовтня о 14.00 годині у ЗОШ №6 відбудеться міський фестиваль повстанської пісні. Також цього дня о 14.00 годині міський музей презентуватиме виставку «За Україну, за її волю».

У бібліотеках міста влаштовані книжкові виставки, тематичні полиці, що висвітлюють історію утворення Української Повстанської Армії, участь нововолинців у антитерористичній операції (ООС).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбудуться «Музичні діалоги»
Наступна новина На Волині виявили смертельну недугу, яку переносять гризуни
Останні новини
Схожі новини