Біля Луцька невідомі відстрілюють собак

У дачному масиві Боголюби в Луцькому районі вже кілька років відбувається незаконний відстріл собак. Кілька днів тому поранили ще двох псів.

У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини звернулися захисники тварин, які не знають, як завадити лиходіям, адже собак відстрілюють вже не один рік.

«На дачному масиві є собаки, які вже прижилися, хтось тримає їх у себе на території, а решта тварин приходить з села. І от днями знову стався черговий інцидент: підстрелили двох хазяйських псів. До речі, їх нещодавно стерилізували. Собаки були на території дачі, але там немає загорожі і собак бояться прив’язувати на ланцюг, адже негідники підходять упритул та стріляють.

Хто це робить – досі невідомо. Собак ми завезли до ветеринара, на щастя, вони не сильно постраждали і вижили. Картеч зі зброї попала їм в лапи, її дістав ветеринар. У зв’язку з цим я звернулася в поліцію. Слідчий каже, що зараз справою зайнялися. Вочевидь це робить хтось із власників дачної ділянки», - розповідає волонтер Валентина Шевцова.

Зауважимо, що відстріл собак заборонений законодавством України із 2006 роком.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гунчику зобов'язали знаходиться в межах Волині на період негоди
Наступна новина Що буде, якщо пофарбувати волосся шоколадною пастою: курйозне відео
Схожі новини