Біля луцького дитсадочка вже декілька тижнів валяються використані шприци. ФОТО

Лучанка Тетяна Приходько поскаржилася на те, що недалеко від Дитячого садочка №5 вже довгий час валяються використані шприци.

Цей навчальний заклад розміщений неподалік занедбаної будівлі, в якій, як подейкують місцеві жителі, безхатченки влаштували наркопритон.

«За 20 метрів від цієі халупи — садочок №5. Я сьогодні йшла в садок з дитиною, і за 10 метрів від садка лежать шприци. 😭 Сніг зійшов, все зараз видно», — йдеться у дописі лучанки.

На прохання редакції «Першого» Тетяна надіслала фото.

Ми зателефонували в Дитячий садочок №5, щоб дізнатися, чи дійсно неподалік закладу можна натрапити на такі знахідки. За словами директорки дитсадка Ніни Матвіюк, раніше заклад страждав через непроханих гостей, але це було дуже давно.

«Ні безхатьків, ніяких наркоманів, алкоголиків на території немає. Ми навіть шприців тепер не збираємо. Років 15 тому ми мали таку проблему», — повідомила освсітянка.

Раніше один з обласних телеканалів повідомив про те, що жителі вулиці Богдана Хмельницького потерпають через сусідство із занедбаним будинком, в якому безхатьки облаштували наркопритон.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині молодик побив і пограбував пенсіонера
Наступна новина У Луцьку відбудеться акція «Безпечний Великдень»
Схожі новини