Біля міськради Луцька наркомани облаштували притон. ВІДЕО

Біля міськради Луцька наркомани облаштували притон. ВІДЕО

У центрі Луцька біля будівлі міськради наркомани і безхатченки влаштували притон в занедбаному будинку.

Місцеві жителі не можуть дати ради такому сусідству: пляшки з-під алкоголю та шприци попід будинками збирають щодня. Міська рада немає права знести будинок чи хоча б просто навести там лад - адже це приватна власність, йдеться у сюжеті ТРК Аверс, передає ІА Волинські новини.

Раніше в цьому будинку в центрі Луцька проживало чотири сім'ї. Тепер це прихисток для наркоманів та безпритульних. Тут ні вікон, ні дверей, дах провалився.

Всередині пляшки з-під алкоголю, шприци, трупи тварин та купи мотлоху. В одній з нібито кімнат - порвані матраци, на яких, очевидно, ночують безпритульні.

І все це за кількасот метрів від міської ради та в центрі міста. Ті, хто живуть поруч, не в захваті від такого сусідства.

Пані Оля розповідає, що будинок стоїть пусткою вже більше десяти років.

Будинок та земля під ним в приватній власноті. Нинішній власник викупив помешкання у сімей, які тут жили. Потім приватизував земельну ділянку. Через невідомі причини він поїхав жити до Києва, а цю "красу" виставив на продаж, однак через захмарну ціну ніхто її не купує. Це підтверджують в агенстві нерухомусті, яке свого часу займалося продажем ділянки.

В департаменті ЖКГ кажуть, що це не єдиний будинок, який потерпає від занедбаності в Луцьку. Однак розводять руками, мовляв, будинок на вулиці Б. Хмельницького - це приватна власність і вони не мають права чинити будь-які дії. Єдине, що можуть зробити, це накласти штраф на власника - за порушення правил ведення благоустрою.

Біля самого будинку працівники ЖКГ прибирають, але помешкання зачіпати не мають права.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Здоров'я жінок сьогодні зазнало серйозних змін, - Валентин Петровський
Наступна новина Двох лучан, яких підозрюють у викраденні людей, розшукує поліція
Останні новини
Схожі новини