Британський актор за лічені години знайшов господарів для замерзаючих цуценят. ФОТО

Актор Том Гарді відомий своєю безмежною любов'ю до собак. І, схоже, він небайдужий взагалі до всіх песиків у світі, а не тільки до своїх вихованців. Тому Гарді не міг пройти повз історії про коробку з замерзаючими цуценятами. А щоб тварини знайшли новий будинок, актор вдався до сили соцмереж.

У минулому році Том Гарді розповів жахливу історію про загибель свого пса по імені Вудсток, якого актор шалено любив. З його розповіді стало зрозуміло, що зірка Голівуду взагалі вкрай небайдужий до собак. Тому не варто дивуватися, що Харді намагається прилаштувати маленьких членів сім'ї, яких віддали в притулок.

Актор розповів в соцмережах, що підшукує будинок для чотирьох маленьких стафордширських бультер'єрів.

Цуценят знайшли замерзаючими в коробці на вулиці. Перехожі відразу ж віднесли їх до притулку Battersea Dogs & Cats Home.

«Це була досить небезпечна історія. Стояв дуже холодний день, і цуцики запросто могли отримати переохолодження. Але після того як у притулку їх нагодували і обігріли, вони відчувають себе абсолютно здоровими», — розповів менеджер притулку.

Невідомо, скільки б ці чарівні цуцики чекали нових «батьків» (чорним собакам в принципі не щастить у притулках через колір їх шерсті), але про історію дізнався Том Гарді, який опублікував у своєму инстаграмі фото цуценят із закликом якнайшвидше їх забрати.

У притулку розповіли, що вже буквально за пару годин до цуценят вишикувалася довга черга.

Завдяки Гарді цуценята знайшли нових господарів в той же день.

Джерело


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На кордоні з Польщею спіймали велику партію контрабандних цигарок
Наступна новина Волинь торгує зі 110 країнами світу
Схожі новини