Екотовари та торбинки без пластику. Волинська активістка продає свій бізнес

Екосумки бренду «Simple». Фото Катерини Демидюк

Волинська екоактивістка Катерина Демидюк продає свій бізнес з виробництва екотоварів. Її бренду «Simple» три роки. Основний продукт, який виготовляють, – екоторбинки.

Про це екоактивістка написала на своїй сторінці у «Facebook».

За словами Катерини Демидюк, бізнес вона продає через те, що наразі планує зайнятись іншою діяльністю у екологічній сфері.

«Продаю тому, що нарешті змогла знайти тригери, які не дозволяли зробити це раніше. Прийняла. Прожила. Відпустила. Видихнула і стало легше.  Для мене «Сімпл» більше ніж просто бренд, проект, бізнес. Це частинка моєї душі, ідеї, віри. Але зараз відкриваю нові етапи екожиття, набагато глибші і тому хочу направляти свою енергію (якої останнім часом досить мало) туди. Призналась собі, що розвивати виробництво не моє», - написала екоактивістка.

Наразі її бренду «Simple», який зосереджений на виготовленні екотоварів, три роки. Основний продукт виробництва – екоторбинки. Охочим придбати бізнес активістка обіцяє передати свої напрацювання.

«Сімпл» сьогодні - екологічний бізнес з ідеєю, концепцією і має багато фундаментальних підкріплень (ім’я і репутацію, розвинутий сайт «Etsy», Інстаграм, срм, податки, самоокупність і перспективи розвитку в зв’язку з подіями в світі). Закрити можу вже сьогодні, але раптом є людина, якій цікава ця ідея, і вона готова розвивати її далі», - додала Катерина Демидюк.

До слова, бренд «Simple», який шиє екотовари активістка разом з подругами заснувала у лютому 2019 року. Основний продукт - сумки і торбинки, що замінюють пластикові пакети. Бренд шиє торбинки, сумки, а також тканинні кришки для мисок і банок, що можуть замінити харчову плівку. Їх виготовляють з льону та бавовни. Матеріали не вибілюють і не фарбують, щоб було менше шкоди довкіллю.

Пальчикові іграшки з залишків тканини, які відшиває бренд

Ідея такого бізнесу у Катерини Демидюк виникла після кількох років проживання у Європі, адже вона побачила, що в Україні є чимало проблем з сортування та продукуванням сміття. Екоактивістка побувала на сміттєвому полігоні у Брищі, подивилась, як працює сортувальна лінія та провела 21-денний квест для студентів, на якому вчила молодь жити взагалі без сміття. Сама Катерина Демидюк живе за принципами «zero waste» - життя без відходів. Крім того, у вересні 2020 року вона організувала екоакцію з прибирання берегу річки Стир під мостом на вулиці Шевченка у Луцьку.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь приїде понад 800 курсів ліків від коронавірусу
Наступна новина На Волині кількість диких тварин визначають за допомогою безпілотників
Схожі новини