Григорій Недопад став президентом Федерації волейболу Волині

Голову Волинської обласної ради Григорія Недопада обрали президентом Федерації волейболу Волині.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Для мене це велика честь і водночас – серйозна відповідальність. Попри високу зайнятість, я робитиму все від мене залежне, аби розвивати волейбол, організовувати змагання, оскільки ми маємо всі передумови для успіху в цьому напрямку. Маю необхідний досвід, оскільки в політику я прийшов зі спорту – в минулому очолював організацію, яка відповідала за спортивно-тренувальний комплекс і футбольні поля. Як батько, я намагаюся бути прикладом для своїх дітей, займаючись спортом і спонукаючи сина й дочку до тренувань і фізичного розвитку. Молодь необхідно відривати від гаджетів і залучати до спорту. Волейбол на Волині має велике майбутнє. Цей вид спорту повинен розвиватися в кожній громаді Волині. І я працюватиму, аби показати високий результат», – йдеться у дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «На сесіях без політики ніяк», – Григорій Недопад про перший рік каденції. ІНТЕРВ’Ю

Очільник облради додає, що 5 грудня, на базі військового ліцею, відбудеться внутрішня обласна спартакіада за участю органів місцевого самоврядування. Будуть представлені команди з районів і з ОТГ, також і команда Волинської обласної ради.

«Ми вже починаємо рух в напрямку розвитку. Бажаю тренерам успіхів у підготовці своїх спортсменів, щоб у подальшому ми представляли їх на змаганнях різних рівнів. Я буду вас підтримувати і працюватиму на результат», – зазначає Недопад.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус на Волині: 561 новий хворий та 8 смертей
Наступна новина Волиняни придбали близько сотні сучасних котлів у 104.ua
Схожі новини