Взуттєвий бренд Ікос зробив крок до добрих справ через ілюстрації

Кожна пара взуття має свою історію, кажуть творці луцького бренду Ікос. Нагадаємо, Ікос – луцька компанія, яка створює взуття.

Під Новий рік вони надрукували ілюстрації разом із історіями Ікос у вигляді постерів. Саме ці постери й роблять добру справу.

Усі отримані кошти Ікос передає у «Фонду боротьби з раком».


Під час традиційної для своєї компанії благодійної акції до Дня Святого Миколая кожен із працівників підприємства міг купити ілюстрації з етномотивами та моделями взуття від бренду Ікос, які «розповідають» про свої особливі історії.

Таким чином колектив збирав кошти на благодійність. Цьогоріч ці гроші - для благодійній організації «Фонд боротьби з раком», який давно допомагає волинянам долати рак. Подібні проєкти в Ікосі проводять уже 5-й рік. Під час цієї акції і постала ідея вийти за межі свого простору і запропонувати іншим стати співучасниками доброї справи.

Яскраві постери із взуттям з історіями – про кожен новий крок у 2022-й. Ідея про ілюстрації народилася спонтанно.

Авторка зображень – ілюстраторка з Луцька Анна Рибак. У кожному з постерів – є послання у 2022-й.

У кожному з постерів Ікос закодував послання на 2022-й і спонукає «зробити крок до щирості коричневих лоферах, крок до взаєморозуміння у зручних кедах, крок любові до себе у жіночих базових лоферах, крок до вдосконалення у класичному взутті та крок до впевненості у лоферах на підборах».

Крок 1. «Любов до себе може проявлятися по-різному. Навіть через базові лофери, створені спеціально для себе. Так було і з нами. Наша модельєрка хотіла створити для себе базові лофери, які підійшли б їй під будь-який образ. І вони підійшли настільки близько, що, як каже вона сама: «У цих лоферах я проходила всю весну, все літо всю осінь і взимку їх теж інколи взуваю». У лоферах використана червона нитка, яка позначає нашу унікальність. І ви теж – унікальні. Тому бажаємо вам у 2022 проявляти більше любові до себе та своєї унікальності. Адже коли любиш себе, робиш щось для себе, то це люблять всі навколо».

 * * *

Крок 2. «Головне в житті – впевнено стояти на ногах, – кажуть люди. Ми погоджуємося, але доповнимо: «Стояти потрібно у лоферах, але на впевнених підборах». Адже коли людина впевнена у собі, вона відстоює свою життєву позицію і себе, незалежно від інших. Так і наші лофери. Ми створили цю модель не в рамках колекції, лінійки, виставки чи презентації, а як окрему пару спеціально до Нового кроку. Нам так хочеться додати впевненості кожній жінці. щоб новорічні свята вона зустріла на впевнених підборах. Бо як зустрінеш, так і буде цілий 2022 рік. Тому бажаємо зустріти прийдешній рік впевнено: зберігайте оптимізм, хваліть себе за власні досягнення, оточуйте себе життєрадісними людьми та взувайте лофери». 

 * * *

Крок 3. «Люди, будьте взаємоввічливими, – пише Ліна Костенко. А ми говоримо: «Люди, бажаємо взаєморозуміння». Адже коли люди слухають і чують одне одного, то кеди трапляються. Так трапилося і в нас. Ми захотіли доповнити лінійку кедів новою парою. До розробки кедів ми долучили бренд-дизайнера з іншого міста. Кед створювався буквально онлайн: малювались скетчі, вносились коментарі, малювались нові скетчі, конструювались прототипи. І завдяки взаєморозумінню, нові кеди запустились на виробництві. Тому в 2022 бажаємо вам взаєморозуміння: вмійте знаходити компроміси, запитуйте, уточнюйте, відкрито говоріть все, що у вас на думці, прислухайтесь до своїх почуттів та взувайте зручні кеди».

 * * *

Крок 4. «Біжи, Ікос, біжи… ще далі у чоловічій класиці, – повторюємо собі це майже кожного дня. Адже ми починали як бренд чоловічого взуття, тому класика зашита в ДНК Ікос назавжди. Кожного року ми вдосконалюємся: відвідуємо виставки, шукаємо, знаходимо, замовляємо. І наші замовлення дуже різні: колодки з горбинкою, із квадратним носиком, гумова підошва, шкіра класичних, але різних кольорів. Незмінним залишається лише якість. Для весняної колекції ми замовили базу в Італії. Коли створили перший прототип, то наш засновник, Іван Іванович, так і сказав: «Це та класика, яку я хочу робити зараз, а в майбутньому  ще кращу. Тому бажаємо і вам у 2022 самовдосконалюватись, не зупинятись і продовжувати розвиватись». 

 * * *

Крок 5. «Кажуть, коли щиро хочеш допомогти, то з цього виходить пара коричневих лоферів. Так сталось і з нами. Одного разу до нас звернувся друг сімї Ікос. Він був у пошуках своєї пари взуття на свято. Перемірявши, передивившись, він точно знав, як має вигладати його пара, але в наявності такого взуття не було. Тому ми згодились створити спеціально для нього нову пару взуття – коричневі лофери. Ця пара сподобалась не тільки всім на виробництві, а й нашим гуртовим та роздрібним партнерам. Лінійка коричневих лоферів розбіглася по всій Україні. Тому бажаємо вам у 2022 багато щирості, адже, проявивши її один раз, вона повернеться до вас у зовсім інших масштабах». 

Вони можуть стати подарунком комусь на свято. Можуть комусь прикрасити інтер’єр офісу чи затишний куточок у кімнаті. Можуть стати інвестицією у щось добре.

Придбати постери можна у просторі Ікос на вул. Лесі Українки, 49 у Луцьку чи під час луцького фестивалю «Вітраж Вікенд», який триватиме 25-26 грудня  в одній із промислових локацій міста.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали момент аварії за участю патрульних у Луцьку
Наступна новина Скільки вартуватиме ремонт пішохідного мосту на залізничному вокзалі у Луцьку
Схожі новини