На будівництво садка у Торчині виділять понад 2 млн грн | Волинська обласна рада

Із держбюджету надійшла субвенція для соціально-економічного розвитку окремих територій Волині. 2,05 мільйона гривень  буде спрямовано  на будівництво дошкільного навчального закладу у селищі Торчин. Згідно з проектом, у ньому мають виховуватися 150 дітей.
Сьогодні під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики голові ОДА рекомендовано підписати розпорядження, яким буде внесено зміни до показників обласного бюджету. Йдеться про те, щоб збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на    2 050 000 гривень за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, що передається з Луцького районного бюджету обласному бюджету.
Відповідно буде збільшено   видатки бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету (за рахунок передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку) головному розпоряднику коштів обласного бюджету – управлінню капітального будівництва облдержадміністрації. Кошти спрямують  на об’єкт  «Будівництво дитячого садка на 150 місць на вул. Шапова смт Торчин Луцького району Волинської області».
 
Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани довіряють поліції і задоволені її роботою
Наступна новина Вчені назвали найкраще житло для Марса