На птахофабриці у Володимирі 48 працівників захворіли на коронавірус. Її можуть закрити

Фото ілюстративне

Станом на 10 червня на Володимир-Волинській птахофабриці діагноз "коронавірус" лабораторно підтвердили у 48 людей. Якщо кількість недужих зросте роботу фабрики можуть призупинити.

Про це Суспільному розповіла головна санітарна лікарка області Наталія Янко.

Нагадаємо, 9 червня повідомляли про 21 хворого на птахофабриці.

"На птахофабриці найпотужніший спалах", - каже заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук. З його слів, на фабриці працюють майже 1 300 людей. 

«Багато людей з міста там працюють. Вчора ми звернулися до заступниці голови ОДА Щербак Тетяни щодо прийняття мір до цього підприємства. Нам пообіцяли в позаплановому режимі зробити всі ПЛР дослідження саме по нашому місту, щоб оперативно відпрацювати всіх контактних осіб, щоб вони були на самоізоляції», – каже Ярослав Матвійчук.

Зі слів головної санітарної лікарки області, нині на підприємстві тривають протиепідемічні заходи. "Якщо далі інфекція буде поширюватися, то будуть прийматися рішення і про зупинення діяльності цих підприємств", - каже Наталія Янко.

Зі слів Наталії Янко, спалахи коронавірусу нині фіксують і на інших підприємствах, зокрема у місті Ковель та обласному центрі.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «В країні срака». Найцікавіше з того, що Зеленський сказав «Українській правді»
Наступна новина Розповіли, чому на Волині зафіксували рекордну кількість хворих на COVID-19
Схожі новини