Лікарні, фабрики, офіси. Де на Волині найбільше хворих на коронавірус

Лікарні, фабрики, офіси. Де на Волині найбільше хворих на коронавірус
Фото ілюстративне

Станом на 9 червня на Волині зараження коронавірусом підтвердили у 1113 людей, за останню добу – у 34 людей. Часто хворіють у великих колективах: лікарнях, офісах та на виробництвах.

Про це під час брифінгу повідомила заступниця голови Волинської ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, в ОДА заявили, що ситуація з поширенням інфекції погіршується, тому наступного етапу пом’якшення карантину не буде, а містам і районам рекомендують закрити садочки і спортзали, «Укрзалізниці» – зупинити потяги на Волині.

З її слів, найбільше випадків (11) за останню добу зафіксували у Ківерцівському районі, з них 3 – це працівники Центру первинної медичної допомоги (загалом там уже 12 хворих).

У Волинській обласній психіатричній лікарні №2, що в селищі Олика, захворіло вже 74 людини (24 медики та 50 пацієнтів), з них 5 померло.  У Любешівській РДА захворіло 3 людей.

На Володимир-Волинській птахофабриці захворіла вже 21 людина.

«Там проведуть повторну дезінфекцію. Чому? Тому що після першої ефект мінімальний, і зараз майже сотня людей на ізоляції – їм проводять аналізи», – сказала посадовиця.

У Ковелі захворіли двоє працівників ПриватБанку. У Ковельському медичному територіальному об’єднанні інфікувалися 34 медики та 2 адміністративні працівники.

У Луцьку заразилися 4 працівників «Стелла Пак», 6 працівників «Луцьк Фудз» (Руна). Загалом в Луцьку – 231 хворий з початку епідемії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Усі державні послуги – онлайн. Міністр цифрової трансформації розповів про найближчі плани
Наступна новина У шести областях за добу не виявили жодної людини із коронавірусом
Останні новини
Схожі новини