Очільник Волині інспектував Луцький ЦНАП: як це було

Понад 300 сервісів і один з найкращих ЦНАПів України. Голова ОДА Олександр Савченко проінспектував Луцький центр надання адміністративних послуг, – ідеться у сюжеті Sfera-TV.

Усі державні послуги в одній валізі. Вручив Олександр Савченко Луцькому ЦНАПу цифровий кейс для надання адмінпослуг за моделлю «виїзного адміністратора».

Цифрова валіза – це по суті робоче місце адміністратора, яке буде забезпечувати надання адміністративних послуг, крім виготовлення біометричних і айді паспортів, для маломобільних груп населення. Тобто обслуговувати окремих громадян за місцем проживання чи перебування (лікування тощо). Шкода, до речі, що виготовлення біометричних паспортів не входить в опції валізи, адже з таким пристроєм було б зручно пройтися вздовж черги, котра щодня формується під ЦНАПом.

Пристрій використовуватиметься, перш за все,  для людей похилого віку та з особливими потребами, тим, хто потребує обслуговування без відвідування центрів надання адмінпослуг.

До слова, такі «цифрові валізи» крім Луцька, уже є в трьох ЦНАПах області. Зокрема, у Володимиро-Волинському, Любомльському та Голобському центрах. Луцьк став четвертою громадою, котра отримала таке обладнання, що демонструє певну пріоритетність міста для виконавчої влади.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Володимир-Волинському районі вчетверте провели зліт юних патріотів
Наступна новина У волинському селі врятували рідкісного птаха
Схожі новини