Порошенко натякнув, щоб на Волині ніхто не пробував створити «вотчину»

Президент України Петро Порошенко натякнув керівництву Волині, аби ніхто не намагався створити в області свою «вотчину».

Зокрема, під час представлення нового губернатора у Луцьку, він розповів, що вже 18 років знає Олександра Савченка і вважає його порядною та відповідальною людиною.

«Волинь дуже близька для мого серця. Хочу наголосити, що новий голова обласної державної адміністрації Олександр Ілліч Савченко - це є професійна, рішуча, дуже грамотна і дуже обдарована людина. Він зараз має завдання підтримати ці всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, але захистити волинський бізнес, забезпечити порядок в області», - заявив Петро Порошенко.

Читати також: Порошенко у Луцьку заявив, що економіку і бізнес треба захищати від тиску силовиків

Також він відзначив, що влада має об’єднатись заради покращення добробуту волинян і не думати про власні інтереси. Петро Порошенко наголосив, що керівництву області потрібно продемонструвати рішучість спільно з правоохоронними органами у боротьбі з корупцією.

«Об’єднати громаду, об’єднати суспільство і не дати тут створити вотчину. Хтось пробує… але раджу по-товариськи не пробувати. Думаю силовики теж мене почули», - зауважив президент України, поглянувши у бік голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Нагадаємо, сьогодні до Луцька з робочим візитом завітав Президент України Петро Порошенко. Він прибув до Луцька, аби представити нового голову Волинської ОДА – Олександра Савченка.

У своєму виступі Петро Порошенко повідомив, що попередній губернатор отримав нову пропозицію роботи і не зміг відмовитись. Тож постало питання про його звільнення з посади голови Волинської ОДА та призначення нового керманича.

Свій вибір Петро Порошенко зупинив на Олександру Савченку, який довгий час працював у правоохоронних органах і навіть був першим заступником голови Київської ОДА.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку організовують Студентський форум Волині
Наступна новина Лучан запрошують на навчання у Школу екскурсоводів
Схожі новини