Порошенко у Луцьку заявив, що економіку і бізнес треба захищати від тиску силовиків

Порошенко у Луцьку заявив, що економіку і бізнес треба захищати від тиску силовиків

Президент України Петро Порошенко, заявив, що влада буде захищати економіку та бізнес від тиску силовиків.

Про це він повідомив у своєму виступі під час візиту до Луцька, де представив нового голову ОДА Олександра Савченка.

«Чітко знаю, що ми будемо робити в цьому році - будемо захищати економіку від тиску силовиків. Буде прийнято закон про Національне бюро фінансової безпеки. Ми заберемо всіх силовиків будь-якої важливості і заборонимо підходити до бізнесу», - заявив Петро Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні до Луцька з робочим візитом завітав Президент України Петро Порошенко. Він прибув до Луцька, аби представити нового голову Волинської ОДА – Олександра Савченка.

У своєму виступі Петро Порошенко повідомив, що попередній губернатор отримав нову пропозицію роботи і не зміг відмовитись. Тож постало питання про його звільнення з посади голови Волинської ОДА та призначення нового керманича.

Свій вибір Петро Порошенко зупинив на Олександру Савченку, який довгий час працював у правоохоронних органах і навіть був першим заступником голови Київської ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безпечний Луцьк: діти створили карту міста
Наступна новина Майже півмільйона українців оплачують проїзд у транспорті електронними квитками
Останні новини
Схожі новини