Скоріш за все це останній «Бандерштат» у Рованцях, – Сергій Мартинюк

Фестиваль українського духу «Бандерштат»-2021, ймовірно, цьогоріч відбувається востаннє у звичній локації. Адже, більшість території у селі Рованці вже знаходиться у приватній власності та розбудовується.

Про це розповів арт-директор фестивалю «Бандерштат», музикант і письменник, фронтмен гурту Фіолет Сергій Мартинюк для ІА «Волинські Новини».

«Скоріш за все це вже останній «Бандерштат» у Рованцях. Тому що більшість території вже у приватній власності. Там ще з’явилося кілька будиночків, частина території перекопана, нам довелося розрівнювати грейдерами, неподалік від сцени взагалі малесенький пісочний кар’єр. Луцька громада активно розбудовується й розростається, тому, схоже, нам доведеться підшуковувати нову фестивальну локацію.

Але ми сповнені оптимізму. Бо для кожного з нас «Бандерштат» – це досі щось таке рідне і родинне, щось таке винятково святкове. І цьогоріч нам особливо приємно буде розділити це свято з фестивальною публікою: з лучанами, волинянами, гостями з інших міст. Усміхнені, яскраво одягнені, у вишиванках, діти, дорослі і навіть люди старшого віку, на велосипедах, із псами на повідках – усе це наша строката публіка, яку об’єднує національна ідея, українська мова, музика, мистецтво, об’єднує вболівання за українське. Тому усіх запрошуємо і дуже чекаємо!»,- розповів арт-директор Мартинюк.

Читайте також: «Бандерштат» стартував. За чим сьогодні йти на фестиваль


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині почали будувати дорогу Гряда-Пульмо
Наступна новина Скільки вчителів вже вакцинувалися проти коронавірусу на Волині
Схожі новини