Стало відомо, чи оголосили Олександру Рачкову підозру

Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, якого затримали під час отримання чергового траншу хабара – досі перебуває в лікарні.

Про це Першому повідомив його адвокат Андрій Козюра.

«Олександр Леонідович досі знаходиться у лікарні. Має певні проблеми зі здоров’ям, це не було секретом і всі про це знають. Запобіжний захід щодо нього досі жоден не обрано. Підозри йому не оголошено», - розповів Андрій Козюра.

Нагадаємо, що о 17:00 25 квітня 2018 року слідчі Генеральної прокуратури та Спеціальної антикорупційної прокуратури затримали у робочому кабінеті заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

За інформацією джерел, він отримав 7000 доларів США за допомогу у врегулюванні земельних питань. Виявилось, що це вже не перший транш, а загальна сума хабара у цій справі становила 17 000 доларів США.

Таким чином, слідчі провели обшук не лише у його робочому кабінеті, а й автомобілі, де виявили та вилучили понад десять тисяч доларів.

Під час обшуків у кабінеті заступника луцького міського голови, Олександру Рачкову викликали автомобіль швидкої допомоги, оскільки йому стало погано.

Адвокат Андрій Козюра повідомив, що в Рачкова – встановлений клапан на серці. Йому раптово стало погано – підвищився тиск та почалась тахікардія. Зрештою, заступника міського голови госпіталізували до лікарні.

Та згодом, перебуваючи у лікарні він заявив, що правоохоронці не знаходили ніяких грошових коштів у його кабінеті та будинку, крім 4000 тисяч гривень зарплати.

«Зауважую, що ні у службовому кабінеті, ні у будинку не знайдене та не вилучено, ні 10, ні 12, ні 17 тисяч доларів США, як це повідомляється», - прокоментував обшуки Олександр Рачков.

Також, наступного дня після обшуків він повідомив, що подав заяву на звільнення з посади заступника Луцького міського голови і припиняє своє членство у ВО «Батьківщина».


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучани спільно з депутатом міськради зроблять спортивний майданчик
Наступна новина Лідер Радикальної партії підробив документи, щоб «відмити» 2,2 млн грн, - суд
Схожі новини