«Великі діти з досконалим вмінням вбивати», – психологиня Звєрєва про трагедію у лісі. ФОТО

На місці трагедії. Фото Олени Звєрєвої

Боєць АТО, який був контужений і неодноразово лікувався від психічних розладів, вранці суботи, 27 жовтня скоїв убивство.

Про це повідомила психологиня Олена Звєрєва.

Трагедія сталася на території Звірівського лісництва. Як стало відомо, двоє братів і дружина одного з них поїхали у ліс позбирати гриби. Через невідомі загалу обставини чоловік вбив жінку ударом ножем в горло.

«Воїн, який пройшов з 2014 року все пекло війни, мав контузії, в 2017 році повернувся додому, неодноразово лікувався в Психіатричній лікарні, є інвалідом 2 групи» - розповіла про винуватця трагедії психологиня.

«Обоє - як малі діти» - ділиться враженнями про братів-атошників Олена Звєрєва.

І додає: «Коли витираю соплі тому, хто скоїв вбивство (руки вже в кайданках) раптом до болю усвідомлюю,  які вони залишені великі діти із досконалим вмінням вбивати. А повинні жити!»

«Обоє братів пройшли пекло, молодший місяць тому повернувся вперше за 5 років! Поїхали по гриби, назбирали...» - пише Олена Звєрєва.

ПІСЛЯ ВІЙНИ

Нагадаємо, психологиня Олена Звєрєва неодноразово заявляла про серйозні проблеми в середовищі бійців, пов’язані з психологічними травмами. З її слів, є потреба у психологічній реабілітації і учасників АТО, і членів їх сімей.

Бійці, які були на війні, важко переносять повернення до мирного життя, страждають від психічних і психологічних розладів. Якщо ці проблеми вчасно не лікувати – для бійця це часто закінчується некотрольованим «викидом» агресії чи депресивними станами. Це, у свою чергу, може призводити до вбиств і самогубств. 

ЧИТАТИ ТАКОЖУ Луцьку відкрили центр психологічної допомоги учасникам АТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як пройшов перший день фестивалю анімації «Задзеркалля». ФОТО
Наступна новина Письменник з Луцька показав колекцію куль, якими стріляли в майданівців. ФОТО
Схожі новини