Як змінювали вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька. ВІДЕО

Луцьким підприємцям, що торгують на Центральному ринку, намагаються змінити тариф за оренду торгових площ.

Про це повідомляє Сфера-ТВ

Директор новоствореного комунального підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук просить членів міськвиконкому затвердити нові тарифи на здачу в оренду торгових площ.

Директор пропонує зменшити тариф до 90 гривень і відразу ж просить його збільшити до 105, аби мати, за що найняти додаткових працівників.

Читати також: Змінили вартість оренди землі на Центральному ринку Луцька

Тож виходить, що, забравши від облспоживспілки землю і передавши її комунальному підприємству, для базарників ніяких покращень майже й не забезпечили, йдеться у сюжеті.

Підприємець Володимир Гвоздик категорично проти таких рішень. На його думку, ціна має бути значно меншою. Чоловік застеріг виконкомівців: якщо не будуть радитись з людьми, то сьогодні він один, а завтра до міськради може прийти і тисяча підприємців. 

Окремі  члени комітету запропонували все-таки не піднімати до 105 гривень, а затвердити 90. Побачити треба, мовляв, як працюватимуть ринки, а далі вже розраховуватимуть вартість від реальних обставин. Тож на цьому й зійшлися та проголосували «за». 

Нагадаємо, завдяки створенню КП «Луцькі ринки» мало виграти не лише місто, так як всі надходження йтимуть до бюджету, а й підприємці яким обіцяли суттєво знизити орендну плату та покращити умови праці. 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На трасі Київ-Чоп – аварія: свідків просять відгукнутися ФОТО
Наступна новина Затверджено Стратегію забезпечення сталої відповіді на епідемії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу
Схожі новини