Звільнили директора служби автодоріг Волині, яку викрили на схемі відкатів

Ігор Свиридов

Звільнили Ігоря Свиридова, який обіймав посаду директора ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Про це пише ІА Волинські Новини із посиланням на власні джерела.

У пресслужбі Волинської облдержадміністрації цю інформацію підтвердили і повідомили, що Ігор Свиридов звільнений із займаної посади ще з 2 листопада. Заява на звільнення написана за угодою сторін.

Нагадаємо, днями правоохоронці викрили «схему відкатів», яка діяла на волинському держпідприємстві «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області».

Під час отримання хабаря затримали двох заступників директора, їм уже повідомили про підозру. Журналістам стало відомо, що в схемі був задіяний і Ігор Свиридов – нині вже колишній керівник підприємства.

ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області.

Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма «Данко», яка збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. А умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фірма.

Крім того, тендер на розробку сайту для ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов, звинувачували у тендерній змові. А волинські дорожники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів.

Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками «Слуги народу».
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Багато політики і мало дій, – селищний голова Шацька про проблему обміління Світязю
Наступна новина Головне управління Держеокадастру на Волині ліквідують як юридичну особу