Чим вражатиме перший у Луцьку фестиваль «Ярмарок Любарта»

30 вересня у луцькому замку ви зможете відкрити нові горизонту ярмарку в історичному місці! Вперше у м.Луцьку фестиваль «Ярмарок Любарта!

На Вас чекає запальний концерт від різних виконавців як української народної музики так до сучасного виконання популярних хітів! 

Відкриття фестивалю об 11.00, театралізованою постановкою лицарями «Айнабера». 

Розіграш призів, які приготували організатори та партнери фестивалю відбуватимуться протягом дня, а саме:

  • Релакс тур «Термальне Закарпаття» від ексклюзивного партнеру туристичного агентства Join Tour (розіграш проводиться репостами в соціальній мережі Facebook).
  •  Діамантові подарунки від ювелірного дому «ВАШ ювелір»
  • Розіграш призів , від офіційного партнеру компанії «Tигрес»
  • Та інші розіграші сертифікатів , та призів від учасників фестивалю !
     

На фестивалі також діятиме Food-зона. Генеральні партнери фестивалю луцький пивний завод «Zeman» – приготував, для справжніх цінителів хмільного напою, цікавий асортимент напоїв та різноманітні дегустації новинок.

Офіційні партнери фестивалю Грузинська пекарня «Сулі Гулі» – буде частувати запашною грузинською кухнею та різноманітними грузинськими напоями!

Також на Вас, чекає різноманітна українська кухня та Candy бар!

На Ярмарці, діятимуть різноманітні фото зони, а саме :
Офіційні партнери мережа магазинів «У Наталі» готують для вас весільну фото зону, Ви зможете себе відчути нареченою або ж нареченим =)

Учасники фестивалю Торгова марка «RikDom» чекають з казковою фото зоною, презентаціями та професійними консультаціями !

Справжній український hand made «Руда борода», чекає на Вас з історичною фото зоною та чудовими майстер класами!

Компанія «Тигрес» разом з модельною школою «Grace Model House» приготували для Вас, презентацію нової колекції «Тигрес by Andre Tan» – це буде цікаво для наймолодших та дорослих гостей фестивалю!

На Фестиваль "Ярмарок Любарта" для чоловічої частини гостей діятиме розіграш сертифікатів Barbershop GENTLEMEN'S CLUB.

Запрошуємо усіх охочих чоловіків змінити стиль та просто довершити свій образ з допомогою майстрів Barber-справи!

Жіноча частина гостей також зможе насолодитися перевтіленням та мудрими порадами від найкращого стиліста-візажиста фестивалю  Наталі Сержантової! Ви зможете пройти майстер класи: корекції брів , денного макіяжу, вечірнього та отримати багато цінної інформації про різні марки косметики.

Спілка «Волинських рукотворів» приготувала, ексклюзивні майстер класи, які з покоління в покоління створюють нашу історію! Стати учасником цієї історії, зможе дорослий і малий! 

Тільки у нас на «Ярмарці Любарта» Ви зможете переглянути ексклюзивні вироби з Бурштину, а якщо вподобаєте для себе то рівненські гості приготували найнижчу ціну на товари та готові розіграти цінний приз для найкмітливішого!

Ще з рівного до нас прямують гості з виставками: бісероплетіння, ручними свічками, вишиванками, дитячими шапочками, і це все вони створюють власними руками! 

Ексклюзивний гість нашого фестивалю, вперше львівський художник Ігор Степаник, розкриє для вас світ прекрасного та духовного у своїй колекції картин. 

Учасники фестивалю «Stile di Vita» салон магазин предметів інтер’єру та декору з неймовірною колекцією для Вашого дому і не тільки !

ТМ «Мильні Історії» готує чудову колекцію натурального мила,  ручної роботи на всі смаки!
Найоптимальніша ціна, найкращий вибір тільки на Фестиваль "Ярмарок Любарта"

Також на фестивалі, буде діяти точка професійної орієнтації від Волинського обласного та Луцького міського центру зайнятості. Також, якщо ви безробітній, то це тимчасово! Професіонали своєї справи, знайдуть вам роботу по душі!

Ми не забули про наймолодших, на ярмарці діятиме 4 дитячих зони.

Поки Ви насолоджуєтесь , концертом, робите покупки, берете участь у конкурсах та відвідуєте майстер класи з Вашими дітками, можуть бавитись художня студія OLE-ART, художня студія «Вулик», художня студія Gala Day та Академія Успіху Jonnnik`s Academy Of Success .

Чекаємо на Вас 30 вересня у луцькому замку об 11.00 на фестивалі «Ярмарок Любарта»

Усі деталі за телефоном +380991652021


#БудьПершим – підписуйся на нас у соцмережах : facebook instagram telegram youtube


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Hollywood виступить молодий луцький діджей
Наступна новина На Волині чоловік пропонував хабар слідчому, щоб «відмазати» родичку
Схожі новини