Де у Луцьку замовити доставку їжі

Де у Луцьку замовити доставку їжі

Часто не вистачає часу, або ж бажання довго стояти біля плити, аби приготувати вечерю. Проте вихід є – замовити доставку улюблених страв.

Часом гості можуть прийти несподівано, або ж ви затримуєтеся на роботі, а щось смачненьке й поживне потрібно приготувати. Броварня «Карабас Барабас» пропонує вихід – замовити будь-які страви з меню з доставкою додому, чи на офіс.

Так, все що потрібно – зайти на сайт та переглянути меню. Обрати улюблені позиції та замовити їх додому. Зробити це можна за номером телефону: 066 600 400 2, або ж написавши у VIBER.

Доставка по місту на суму від 150 гривень – безкоштовна. Якщо ж чек від 350 гривень, то можна отримати ще й літр смачного крафтового пива.

До слова, у закладі готують страви на будь-який смак. Для офісних працівників чудово підійде пропозиція бізнес-ланчів (перше, друге та узвар усього за 49,99 грн). Якщо ж плануєте зібратися з друзями подивитися футбол, то ідеально смакуватиме піца.

Для святкової вечері – чималий вибір мішанок та страв з мангалу. Тож кожен зможе обрати улюблене до столу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 8 речей, які ви могли не знати про Китай. Волинський «Голос» влаштував креативну лекцію
Наступна новина Зеленський звільнив 8 голів РДА на Волині
Останні новини
Схожі новини