Кожен чоловік має захищати свою державу, відбудовувати та робити сильнішою, – волинський гвардієць

Кожен чоловік має захищати свою державу, відбудовувати та робити сильнішою, – волинський гвардієць

Микола – військовослужбовець волинського підрозділу Національної гвардії України. Він здобув вищу освіту за спеціальністю міське будівництво та господарство. Згодом перепрофілювався на будівництво мостів. За роки своєї роботи Микола брав участь у будівництві численних мостів і доріг України.

Історію бійця розповіли на фейсбук-сторінці волинського підрозділу Національної гвардії України.

У лютому 2022 року, коли почалася велика війна, Микола був упроцесі чергового будівництва. Його компанія виконувала будівельні роботи у Полтавській області. Новини про вторгнення застали його зненацька. Всі плани втратили сенс. Коли ситуація стабілізувалася хлопець продовжував працювати, але розумів, що залишатися осторонь не може і не хоче. Після зустрічі з представниками територіального центру комплектації він приєднався до лав Національної гвардії України.

«В одному із навчальних центрів Нацгвардії я пройшов теоретичну і практичну підготовку. Отримав хороший фізичний вишкіл, навчився діяти згідно зі штатними й нештатними ситуаціями. Моя особиста думка така, що кожен чоловік повинен долучитися до Сил оборони України, щоб захистити нашу державу, а пізніше відбудувати та зробити більш сильною, могутньою та спроможною, аніж вона була», – ділиться своїми думками гвардієць Микола.

Хлопець переконаний, що ми – українці, – зможемо відстояти свою свободу, а після перемоги повернутися до мирного життя і продовжити будувати мости та дороги, які тепер стануть символами відновлення і надії на краще майбутнє.

Про цивільний досвід гвардійця волинського підрозділу НГУ, котрий будував великі мости і автошляхи, дивіться у сюжеті:


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку змагалися прикордонники. ФОТО
Наступна новина Загиблого військовослужбовця з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні