Загиблого військовослужбовця з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Загиблого військовослужбовця з Волині посмертно нагородили орденом «За мужність»

Вдові загиблого військовослужбовця Петра Леончука із села Колодії Маневицької громади вручили Орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Про це повідомили у селищній раді. 

Відповідно до Указу Президента України за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено (посмертно) Леончука Петра Васильовича.

Петро Васильович був доброю і щирою людиною, завжди з посмішкою на вустах. Гарний господар, люблячий син, чоловік, батько двох прекрасних доньок, дідусь чотирьох онуків. З початку повномасштабного вторгнення пішов боронити рідну землю від загарбників та віддав своє життя за спокійне життя своєї родини і кожного із нас. 54-річний Герой загинув 16 січня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині, отримавши важкі поранення у бою з підступним ворогом.

Сьогодні секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик та заступник начальника першого відділення Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки, майор Юрій Мізюк подякували за відвагу і сміливість українського захисника та вручили державну відзнаку дружині Наталії Володимирівні.

Вічна пам'ять і слава Герою, який віддав своє життя за рідну Вітчизну, за нашу свободу і незалежність!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Кожен чоловік має захищати свою державу, відбудовувати та робити сильнішою, – волинський гвардієць
Наступна новина У місті на Волині відкрили меморіальні дошки полеглим Героям. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні