«Нове керівництво ФК «Волинь» прийшло не руйнувати», – Валентин Кошельник. ФОТО

«Нове керівництво ФК «Волинь» прийшло не руйнувати», – Валентин Кошельник. ФОТО

У конференц-залі стадіону «Авангард» в четвер, 18 січня, відбулася відкрита зустріч новопризначених керівників ФК «Волинь» з журналістами.

Під час зустрічі головний тренер «Волині» Віктор Богатир та спортивний директор клубу Валентин Кошельник розповіли про клубні та тактичні зміни, які запровадили та в подальшому реалізовуватимуть в команді.

«Нове керівництво прийшло не руйнувати, а продовжувати попередні традиції та будувати клуб найкращим чином. Команда гратиме в Прем’єр-лізі», – зазначив Валентин Кошельник.

Спортивний директор розповів, що у команді будуть виховувати «клубний патріотизм», аби гравці мали змогу віддано та із серйозними намірами грати у «Волині».

«У клубі гратимуть 15 новачків. Ці гравці проведуть свої перші 4 гри уже після 20-их чисел у Києві. Ці матчі дадуть можливість зігратися футболістам і вони продемонструють свої як індивідуальні, так і командні вміння», – ділиться прогнозами головний тренер «Волині» Віктор Богатир.

Після тренувальних зборів у столиці України ФК «Волинь» вирушить на збори до Туреччини. Цими спарингами команда й підготується до продовження сезону в Першій лізі.

Тренер також зазначив, що на початку 2018-ого року до «Волині» повернувся її вихованець та досвідчений гравець Олег Герасимюк.

На конференції не оминули і питання футбольних фанів. Валентин Кошельник запевнив, що в обов’язковому порядку клуб співпрацюватиме з вболівальниками та готовий підтримати ініціативи та ідеї для популяризації футболу у нашому місті.

У майбутньому керівництво клубу буде активно проводити заходи, конкурси та акції, щоб покращити футбольну ситуацію «Волині». В перспективі відкриють і фан-shop. Квитки на матчі будуть продавати за мінімальними цінами.

«Футбол без вболівальника – це не футбол», – додав спортивний директор ФК «Волинь».

«У першій частині чемпіонату команді дуже не щастило. У багатьох іграх ми не здобували бажані очки. Я впевнений, що у наступній частині сезону «Волинь» зможе показати хорошу комбінаційну гру, яка принесе позитивний результат», – розповів півзахисник команди Олег Марчук.

Текст: Володимир ПОТРАПЕЛЮК

Фото: Роман ДОМБРОВСЬКИЙ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині пограбували жінку, поки вона сиділа у зубного
Наступна новина Проблема з озвученням у маршрутних таксі Луцька – чи буде вирішено. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини