#policelovestory: історія кохання дільничних офіцерів поліції з Луцька Оксани та Сергія Карпінських

#policelovestory: історія кохання дільничних офіцерів поліції з Луцька Оксани та Сергія Карпінських

З нагоди Дня закоханий Патрульні поліція Волині ділиться історіями кохання своїх працівників. 

Нову #policelovestory про подружжя дільничних офіцерів поліції з Луцька Оксану та Сергія Карпінських розмістили на офіційній сторінці патрульних у Facebook

Кохання поєднало серця юнака із села Конюхи Локачинського району на Волині та дівчини із селища Фащівка Перевальського району на Луганщині.

Їх #policelovestory бере свій початок, ще зі студентських років. 20-річна Оксана та 23-річний Сергій познайомилися у 2009 році під час навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Сергій у той час завершував навчання у виші й вже працював у спецпідрозділі судової міліції «Грифон». Після завершення університету він повернувся на Волинь, а Оксана – на Луганщину.

Незважаючи на відстань у сотні кілометрів, закохані ні на мить не забували одне про одного. У 2012 році Ольга та Сергій побралися. А через рік у них народилася донечка Кіра. Нині Оксана та Сергій Карпінські працюють дільничними офіцерами Луцького міського відділу поліції.

«Вони допомагають людям, захищають закон і правопорядок. Кохання та професія поєднали в єдину сім’ю дві людські долі з різних куточків України, а Луцьк став для них рідним містом», – йдеться у дописі. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Житель Волинської області був оштрафований за брагу
Наступна новина «Заробляти можна чесно, а не джинсою і «заказухами», - директор «Першого» Ірина Новосад
Останні новини
Схожі новини