Стан постраждалих братів на кризі важкий, але лікарі роблять все, щоб поставити хлопців на ноги

Стан постраждалих братів на кризі важкий, але лікарі роблять все, щоб поставити хлопців на ноги

Міський голова Нововолинська Борис Карпус провідав у лікарні рятувальників, які вчора дістали з-під криги двох хлопчиків. Також поспілкувався з медиками про самопочуття постраждалих дітей.

Про це він розповів в телеграм. 

За словами мера, рятувальники одужують і готуються до виписки. Він подякував їм за оперативність і самопожертву, адже ризикуючи життям, вони врятували двох братів. 

Щодо постраждалих дітей, то за словами лікарів, їхній стан все ще важкий, але є оптимістичні прогнози. Лікарі Нововолинської ЦМЛ постійно працюють, щоб поставити хлопців на ноги. 

«Дякую команді реаніматологів, завідувачу та працівникам дитячого відділення і всім медикам, які вчора протягом чотирьох годин безперервно повертали хлопців до життя», – написав Карпус. 

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася 3 грудня на кар'єрі, вкритому хисткою кригою, на межі міста Нововолинська й села Низкиничі. Троє хлопчиків віком близько 10-12 років вийшли на лід і провалилися на відстані приблизно 20 метрів від берега. Ризикуючи власним життям, бійці ДСНС визволили з крижаної пастки двох дітей, третього хлопчика дістали з води уже без ознак життя.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні поліг ще один Захисник з Волині
Наступна новина «Відчуття, наче брат повернувся з концтабору», – директор «Вереса» про звільненого з полону лучанина
Останні новини
Схожі новини