Зеленський закликав лідерів ЄС підтримати миротворчу операцію ООН

Зеленський закликав лідерів ЄС підтримати миротворчу операцію ООН

Президент Володимир Зеленський закликав лідерів ЄС підтримати миротворчу операцію ООН в Україні. Про це він повідомив у Facebook.

"Закликав лідерів ЄС – учасників надзвичайного засідання Європейської ради стати пліч-о-пліч з Україною та зупинити агресора", - зазначив Зеленський.

За інформацією «Зеркала недели», Президент наголосив, що "в Україні вирішується доля Європи: якщо Путін не отримає гідної відсічі зараз, він піде далі".

За словами Зеленського, слід негайно ухвалити потужні економічні та фінансові санкції проти агресора, позбавити його коштів для продовження агресії: відключити від SWIFT, накласти ембарго на торгівлю нафтою та газом, допомогти армії озброєнням та боєприпасами, підтримати миротворчу операцію ООН.

"Наші люди гинуть за свободу України та Європи. Ми довго чекали біля відчинених дверей. Ми запитали про членство в НАТО - відповіді не почув. Наразі потребуємо міжнародно-правових гарантій безпеки, чіткої європейської перспективи, швидких і конкретних дій", - додав Президент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь готова відбивати атаки противника
Наступна новина Біля Рівного обстрілюють аеропорт
Останні новини
Схожі новини