14 окрема механізована бригада відзначила три роки із дня створення. ВІДЕО

14 окрема механізована бригада відзначила три роки із дня створення. ВІДЕО

14 окрема механізована бригада, що дислокується у Володимирі-Волинському, відзначила три роки із дня створення. За радянських часів це збройне формування носило назву 51-ї дивізії, яка згодом була реформована у 51 окрему механізовану бригаду.

Три роки тому після трагічних подій під Іловайськом ОБМР указом президента була знову перереформована у 14 бригаду. Нещодавно бійці вперше за багато місяців повернулися з передової у пункт постійної дислокації.

Урочистості з нагоди третьої річниці розпочалися на плацу військової частини з внесення бойового прапора формування та святкового богослужіння.
Єпископ Володимир-Волинський та Турійській Матфей та капелани привітали і поблагословили весь особовий склад та подарували ікону Пресвятої Богородиці.

Полковник, командир бригади Олександр Жакун вручив воїнам нагрудні знаки «Відзнака командира 14 окремої механізованої бригади», а також пообіцяв, що вручення сотень подяк та грамот військовослужбовцям відбудеться пізніше.

Продовжилися урочистості в клубі військової частини, де демонстрували фільм до 3-річчя бригади, підготовлений спільно прес-службою бригади та колегами з Агентства телевізійного мовлення «Володимир». Завершилося дійство концертом артистів із Луцького району.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як зустріти 2018-ий: одяг, макіяж, манікюр для зустрічі року Собаки
Наступна новина «Розпорядники коштів мають звикнути звітуватися за кожну копійку», – Імберовський
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні