Як зустріти 2018-ий: одяг, макіяж, манікюр для зустрічі року Собаки

Як зустріти 2018-ий: одяг, макіяж, манікюр для зустрічі року Собаки

Кажуть, як зустрінеш Новий рік, так його й проведеш! Але важливо не тільки ЯК, а ще й з ким, де, а особливо - в чому. Адже говорять, що правильно підібраний одяг, допоможе закликати удачу в новому році. 

Новий 2018 рік – це рік Жовтого Земляного Собаки. Як відомо, собака – символ доброти, мудрості, справедливості, відданості. То як же зустріти 2018 рік так, щоб Жовтий Собака був задоволений?

Колір новорічного одягу 2018

Сама лише назва – Жовтий Собака – вже підказує, яким саме повинен бути колір новорічного одяу, нігтів, макіяжу та різноманітних аксесуарів. Безумовно, найкращим варіантом буде жовтий або коричневий кольори, а також золотий, гірчичний, піщаний та їхні відтінки.

Такі кольори повинні переважати не лише у одязі, а й у інших частинах вашого новорічного образу. Наприклад, зотолі або бурштинові прикраси будуть гарно поєднуватися з одягом коричневого кольору. 

Фасон плаття для зустрічі Нового року-2018

Зважаючи на те, що собака – спокійна тварина, одяг для зустрічі Нового року теж повинен бути стриманим. Варто надати перевагу класичним сукням без зайвого блиску. Уникайте різноманітних паєток, блискучих тканин та короткої довжини сукні чи спідниці. 

Чи варто одягати аксесуари у новорічну ніч 2018?

Аксесуари – це така річ, яка допоможе довершити ваш образ, тому все ж одягати їх потрібно. Але не забувайте, що у новорічну ніч ваші прикраси не повинні бути надто великими та громіздкими. Найкращим варіантом для підбору аксесуарів будуть невеликі золоті сережки, прикраси з бурштину, коричневого авантюрину, дерева. 

Зачіска на Новий рік-2018

В першу чергу пам’ятайте: щоб виглядати в новорічну ніч розкішно, зачіска має вдало поєднуватися зі стилем вашого вбрання і, безперечно, личити вам. 

Зверніть увагу, що в тренді цього року буде прямий проділ. Також фахівці рекомендують у новорічну ніч робити зачіски у стилі епохи Відродження – локони зібрані стрічкою, розпущене хвилясте волосся або ж красиво закріплене шпильками.  

Макіяж для новорічної ночі-2018

У макіяжі, як і у інших частинах вашого образу, повинен переважати жовтий, золотий та коричневий кольори. Чіткі графічні лінії, виконані білим, чорним або будь-яким іншим кольоровим олівцем, металева губна помада, виблискування бронзою, золотом, платиною – хороший вибір.

У новорічний макіяж також варто додати хайлайтер, а для повік використати мікростріли та тіні оранжевого або червоного кольору, які додадуть вашому образу епатажності. 

Ідеї манікюру на новий рік 2018

Цікавою ідеєю для манікюру на новорічну ніч будуть різноманітні зимові малюнки –сніжинки, сніговики, ялинки, морозні хаотичні малюнки. 

Пам'ятайте, що в тренді натуральність, ніжна м'яка пастель, соковиті кольори (шоколадний, бурштиновий). Також можна використовувати геометричні малюнки, флористичні візерунки, м'які тони. Як і раніше, в моді металевий манікюр.

А яким буде новий 2018 рік – залежить тільки від вас:)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Українські прикордонники виявили два сховки зброї російського походження. ВІДЕО
Наступна новина 14 окрема механізована бригада відзначила три роки із дня створення. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини