19 оригінальних вбрань, які замінять весільну сукню

19 оригінальних вбрань, які замінять весільну сукню

Кожне з цих вбрань – прекрасна альтернатива, вже набридлим всім традиційним білим весільним сукням. Своїми творіннями дизайнери намагаються змінити погляд на весілля у новому столітті. Приємного перегляду.

Романтичний стиль

Чудова пишна сукня в підлогу, прикрашена ніжним квітковим принтом, допоможе створити прекрасний весняний образ для романтичної нареченої.

Контрасти

Елегантна сукня з пишною світлою спідницею і ажурним чорним верхом, напевно, припаде до душі сміливим і сучасним дівчатам без стереотипів.

Хмаринка

Приголомшлива сукня з класичним корсетом і пишною багатошаровою спідницею в пастельних тонах, схожою на величезну фантазійну хмару.

Троянда

Чудова сукня зі скромним білим корсетом і пишною спідницею, густо прикрашеною величезними тканинними трояндами приємного кремового відтінку.

Яскравий виворіт

Класична біла сукня з яскравим виворотом, який і став несподіваною деталлю цього незвичайного весільного вбрання.

Омбре

Чарівна сукня в підлогу з незвичайним дизайном верху і яскраво-помаранчевим подолом, прекрасно підійде для літнього весілля в стилі кантрі або хіпі.

Ніжна квітка

Дивовижна пишна сукня в підлогу з величезним бантом на спині і ледь помітним флористичним принтом, що прикрашає поділ спідниці.

Сукня принцеси

Казкова сукня з відкритими плечима, кольоровим корсетом і оригінальним дизайном спідниці, прекрасно підійде дівчині, яка мріє виглядати, як принцеса у свій найважливіший день.

Королівський шик

Розкішна сукня-рибка приємного золотистого відтінку, дозволить відчути себе королевою і прекрасно підійде для осінньої або зимової церемонії.

Міні

Чарівна коротка сукня з хитромудрою об’ємною спідницею і приголомшливим ажурним верхом, підкреслить грайливу вдачу нареченої, її юність і тендітність.

Сонячний колір

Лаконічна вечірня сукня в підлогу, приємного жовтого відтінку, стане чудовою альтернативою класичному весільному вбранню нареченої і прекрасно впишеться в тематику весняної або літньої церемонії.

Стильна деталь

Класична біла сукня в підлогу без надмірностей в поєднанні з джинсовою курткою дозволить створити відповідний образ для церемонії в стилі кантрі.

Брючний костюм

Ефектний брючний костюм білого кольору з красивим ажурним верхом прекрасно підійде зрілим жінкам або дівчатам, які не люблять сукні.

Урочистий чорний

Всупереч всім стереотипам, чорна весільна сукня виглядає нітрохи не менш урочисто, ніж біла. Така сукня підійде сміливим, зухвалим і неординарним нареченим, які люблять епатувати і дивувати.

Грайливий характер

Незвичайне вбрання нареченої, яке складається з короткого топа і спідниці-пачки білого кольору – вибір неординарної, молодої і волелюбної нареченої.

Блиск золота

Чудова сукня-рибка з відкритою спиною і блискітками, зробить образ нареченої воістину розкішним і блискучим.

Колір пристрасті

Пишна червона сукня з оригінальним верхом, прикрашеним вишивкою, прекрасно підійде для осінньої, зимової або літньої церемонії.

Весна

Дивовижна весільна сукня ніжного персикового відтінку, прикрашена безліччю об’ємних квітів, прекрасно підійде ніжній і романтичній натурі.

Смарагд

Вишукана вечірня сукняя насиченого смарагдового кольору стане відмінною альтернативою класичному весільному вбранню і зробить образ нареченої унікальним і незабутнім.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 23 травня
Наступна новина Землю накриють магнітні бурі: як полегшити вплив
Останні новини
Схожі новини