26-річний водій «Жигулів» дрифтував на Замковій площі у Луцьку. Його затримали патрульні

26-річний водій «Жигулів» дрифтував на Замковій площі у Луцьку. Його затримали патрульні
Скріншот з відео у «Telegram»

У Луцьку патрульні поліцейські затримали 26-річного водія «Жигулів», який дрифтував на Замковій площі. Інцидент стався вночі 25 січня, дрифтера правоохоронці помітили під час патрулювання території. Під час розмови з поліцейськими чоловік почав нецензурно висловлюватись, а на їхні зауваження не реагував. Відтак його доправили до відділку поліції, де склали адмінпротоколи за двома статтями КУпАП.

Про це у коментарі «ZAXID.NET» розповіла речниця патрульної поліції Волині Валентина Мельник. Крім того, відео з місця події, на якому зафіксований момент перепалки між патрульними і водієм, опублікували в телеграм-каналі «Луцька область».
">

Інцидент стався вночі у вівторок, 25 січня. На Замковій площі у Луцьку 26-річний водій дрифтував на автомобілі. Його помітили поліцейські, які патрулювали територію.

«Під час спілкування з 26-річним водієм, останній почав висловлюватися нецензурною лайкою, на зауваження працівників поліції не реагував. Законі вимоги працівників поліції про необхідність припинити правопорушення, а саме не висловлюватися нецензурною лайкою, ігнорував та надалі вчиняв правопорушення», – повідомила Валентина Мельник.

Відтак, чоловіка доправили до Луцького РУП для складання адмінпротоколів. Зокрема, на нього склали протоколи за ч.2 ст. 126 КУпАП (керування транспортом особою, яка не має права на керування таким транспортним засобом) та ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Санкція статті 126 передбачає штраф 3,4 тис. грн.

Нагадаємо, у червні 2021 року у центрі Луцька патрульні затримали п'яного водія, який «дрифтував» на автомобілі «BMW».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь та ще 13 областей - у «помаранчевій» зоні
Наступна новина На Волині за добу виявили 492 хворих на ковід. Статистика
Останні новини
Схожі новини