Три головнi умови, як жити i не старiти

Три головнi умови, як жити i не старiти

Основа довгого і щасливого життя – це здоров'я. Шанси зберегти його якнайдовше збільшуються, якщо ви:

1) збільшите фізичну активність,
3) будете проводити  більше часу на свіжому повітрі,
4) будете більше спілкуватися з близькими.

Все це, кажуть американські вчені з технологічного університету штату Массачусетс, продовжить тривалість вашого життя не на один рік.

ЖК «Сімейна Фортеця» біля Луцька будувався спеціально для тих, хто думає про своє здоров'я і хоче жити довго, а головне – якісно.

Від «Сімейної Фортеці» до лісу – всього 15 хвилини пішки. До того ж є цікаві варіанти порожей на веловипеді.

Тут є великий і мальовничий  велосипедний маршрут завдовжки близько 50 км:  з села Струмівка через ліс до центрального ставка села Лище, де можна посидіти, порелаксувати або ж порибалити. А звідти –  через той же ліс у село Гаразджа, де теж мальовнича природа і кілька ставків. 

Також велосипедом можна переїхатися до «Воротнівського лісництва», яке ще називають «Волинською Швейцарією». Туди приїжджає багато людей помилуватися природою. Там є спеціально обладнані місця для відпочинку та спостереження за життям дикої природи.

Тому, якщо ви розумієте, що життя не складається з однієї роботи і черг в магазинах, то купуйте квартиру саме в Струмівці. Ви зможете урізноманітнити своє дозвілля, не докладаючи надзусиль. Захотіли – і пішли прогулялися до лісу. Прийшли друзі - і ви готуєте шашлики на природі.


До речі, а чи знаєте ви, що один з керівників компанії-забудовника «ВолиньНафтоБуд» подарував квартиру в Струмівці на весілля своєї доньки? Погодьтеся, батьки поганого своїй дитині ніколи не подарують! Чи не так?

Отож, не втрачайте часу - вибирайте потрібний варіант на сайті fortecya.lutsk.ua і телефонуйте (066) 104-04-04.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Свобода» назвала кандидатів від Волині. Вітів – у списку, Пирожик – на окрузі
Наступна новина Герої травня на «Першому» – студенти, які врятували чоловіка
Останні новини
Схожі новини