Понад 200 студентів та працівників «Інвестора» разом прибрали ботанічний сад у Луцьку. ФОТО

Понад 200 студентів та працівників «Інвестора» разом прибрали ботанічний сад у Луцьку. ФОТО

Близько 200 лучан із числа місцевих студентів та співробітників компанії «Інвестор» сьогодні, 20 квітня, прибирали територію ботанічного саду «Волинь», що на Потебні.

 

Загалом люди зібрали 300 мішків зі сміттям. За словами директорки ботанічного саду Оксани Соломонюк, ситуація із засміченням заповідника — критична.

«Більшість відпочивальників не прибирають за собою. Але найбільше тут смітять місцеві жителі. Тачками вивозять . Тут навіть на ремонтні відходи можна натрапити», — бідкається жінка.

Директор кооперативу «Супернова» Тетяна Ляшенко розповіла, що прибирати цю територію поїхав ледь не весь «Інвестор».

«Залишили на офісі одного менеджера з продажів і поїхали. Чому? Тому що неподалік у нас будується величезний житловий комплекс. Тут будуть гуляти наші клієнти. Хочеться, щоб людям було комфортно. Не лише тим, які житимуть в «Суперновій», але й усім лучанам», — каже Тетяна.

За декілька днів — травневі свята. Тож керівництво ботанічного саду дуже просить людей, особливо місцевих жителів, прибирати за собою після вилазок на природу.

«Дуже приємно гуляти цим садом, коли навколо чисто, дихати свіжим повітрям. Для цього особливих зусиль не потрібно. Головне — просто берегти те, що є», — зауважила директорка ботанічного саду.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ДТП на Волині: чоловік на «Опелі» в'їхав у вантажівку донеччанина
Наступна новина «Autodayschool» у Луцькому НТУ: байкери, автомобілі відомих брендів та перші спроби за кермом
Останні новини
Схожі новини